Tunnisteista

Huomio rakkaat lapastelijat!
Muistakaahan merkitä postaukseenne tunnisteeksi 2012valmiit, kun esittelette valmiita lapasia ym.

maanantai 1. joulukuuta 2008

Matleenan lapastelut

Nyt on Lapaskuu takana päin ja tilin teon aika. Emoilla on vielä kova uurastus, kun laskevat kokonaissaldoa. Vaikka työ on vielä kesken, haluan jo nyt esittää lämpimät kiitokseni Helmikselle ja kaikille apuemoille pyyteettömästä työstä, jota meidän kaikkien lapastelijoiden eteen olette tehneet. On ollut oikein mukavaa ja innostavaa lapastella yhdessä! Tämähän oli minulle ensimmäinen Lapaskuu, mutta tuskin viimeinen. Kiitokset myös muille lapastelijoille innostavasta virtuaalisesta seurasta! Kiitokset ja halit teille kaikille!


Omista valmistuneista olen tehnyt pienen yhteenvedon. Lapasia valmistui kaikkiaan 11 paria ja yhdet kämmekkäät. Lapasista oli viidet pienille lapsille =6v tai alle, neljät isoille lapsille eli noin pienen naisen kokoa ja kahdet aikuisten kokoa. Kämmekkäät olivat aikuisen kokoa. Lankaa kului yhteensä n. 680 g. Näistä olen tehnyt Lankapirttiin kuvallisen koosteen, joten siellä voit halutessasi katsastaa lapasiani tarkemmin.


Tavoitteestani osan sain täytettyä, osittain ylitinkin tavoitteeni, mutta itselle aiotut Kainuun kukkalapaset jäi tekemättä. Myös moni malli, mikä nousi esille Lapaskuun aikanaja houkutti minua, jäi odottamaan uutta Lapaskuuta tai valmistuu ehkä jonain muuna aikana. Mukavana asiana varsinaisen lapastelun lisäksi on tutustuminen uusiin blogeihin ja muihin lapastelijoihin, mikä oli yhtenä tavoitteenani ja toteutuikin niin, että joitakin on päässyt suosikkilistalleni ja aion seurata niitä jatkossakin.Hyvää joulunalusaikaa kaikille! Muistetaan myös rauhoittua ja nauttia vaikkapa glögistä ja kynttilän valosta!

Ei kommentteja: