Tunnisteista

Huomio rakkaat lapastelijat!
Muistakaahan merkitä postaukseenne tunnisteeksi 2012valmiit, kun esittelette valmiita lapasia ym.

keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Viimein: loppulaskenta!

On pitänyt niin kiirettä, että loppulaskenta on venynyt näin pitkälle joulukuun puolelle. Nyt se on kuitenkin viimein tehty!

Mistään kilpailustahan ei tässä Lapaskuussa ollut kyse, mutta laskelmat usein tsemppaavat tekemisessä. Lopulliset määrät näette tuolta sivusarakkeesta. Tarkistakaa vielä omanne ja jos puutteita ilmenee, tarkistakaa ensin tekstinne, että niissä on tunniste 2011valmiit ja tunniste 2011nimimerkki (luonnollisesti omalla nimimerkillänne). Mahdollisten korjausten jälkeen voitte laittaa huomautuksenne kommenttina tähän tekstiin.

Viiden kärkeen ylsivät seuraavat lapastelijat:
  1. Kardemumma, 19 paria
  2. Risusydämen Marja, 18 paria
  3. Anitta, 16 paria
  4. Matleena, 12 paria
  5. Ryytimaan Minna, 10 paria
Osa kärkijoukosta kiri loppumetreillä, osa keikkui kärjessä miltei alusta saakka.

Onnea kärkiviisikolle kuin myös kaikille tavoitteeseensa päässeille! Lisäksi onnea meille, jotka osallistuimme muista kiireistä huolimatta ja saimme jotain aikaan tai jäimme nollille. Kiitoksia kaikille mukana olleille!

Nyt iloista joulunalusaikaa ja ahkeria sormia Joulupukin apulaisille!


sunnuntai 4. joulukuuta 2011

0,5 paria kämmekkäitä

Hah. No jäihän ne kesken! Punavalkoraidallisten lapasten jälkeen aloitin Brego-kämmekkäät. Toinen kämmekäs valmistui, mutta toinen pysyy puikoilla vielä jonkin aikaa.
Tässä kuitenkin kuva jo valmistuneesta kämmekkäästä. Huomasin juuri, ettei kuvio näy kunnolla, yrittäkää silti saada selvää :)