Tunnisteista

Huomio rakkaat lapastelijat!
Muistakaahan merkitä postaukseenne tunnisteeksi 2012valmiit, kun esittelette valmiita lapasia ym.

lauantai 29. lokakuuta 2011

Kiitos kutsusta!

Lämmin kiitos kutsusta Tumpputupaan! Kuvan vaaleanpunainen perinnehuivi kaipaa seurakseen tumppuja, saattaisi olla hyvä alku? Tavoitteenani on neuloa lämpöä käsille Vaaka ry:n Joulu-lahja-neule-keräykseen. Kts. www.vaaka.org Tulkaa mukaan!

Esittelyssä Pirena

Olen yli 50:nen nainen eteläisestä Suomesta ja nyt kolmatta kertaa osallistumassa Lapaskuun neulontasessioon. Lankoja löytyy nurkista senverran että ostamaan ei tarvitse lähteä. Eniten kiinnostaa kirjokintaitten neulominen. Siinä on tarpeeksi haastetta kun selvittelee sotkuun menneitä lankoja. En aseta itselleni mitään tavoitetta mutta yhdet nyt ainakin täytyy saada valmiiksi kuukaudessa.

Muuten pidän blogiani vuodatuksen puolella.

Heissaan!

Terveisiä Merikaupungista Kotkasta. Oon viittomakielinen neuloja. Mie asun 4,5 vuotta mieheni kanssa Kotkassa. Miun lapsuuden aikana Vehkalahdella ja Haminassa. Mie oon 3. sukupolvemme neuloja. Rakastan neulomista lapasia, villasukkia, huivia, jne.

Työskentelen kortteliemäntänä ( Teen siivousta ja avustan vanhuksien luona). Miua jännittää päästä opiskeluun lähihoitajan linjalle ensi tammikuussa vai enkö? *Peukut pystyyn* :)

Toisen kerta oon mukaan Lapastelemassa. =)

 p.s. saa kysellä ja kurkista miun blogiini.

- Heiska74 -

perjantai 28. lokakuuta 2011

Ekaa kertaa mukana tempauksessa..


Hei,

Haukiputaalla Pohjois-Pohjanmaalla asustelen ja harrastuksiin kuuluu neulomisen ohella mm. lukeminen. Sukkasadon ansiosta tosin kirjat on viime aikoina päässeet pölyttymään..

Osallistun ekaa kertaa tähän Lapaskuu tempaukseen, joten olen onnellinen jos ainakin yhdet lapaset, kämmekkäät tms. syntyy puikoilta. :)

Maamekin menossa mukana! :)

Apuemoilu on mulle aivan uusi juttu, mutta innostusta löytyy ainakin jos sitä taitoa ei vielä niin oliskaan! :D

Yhden ihanan poikalapsen kotiäiti Espoon pitäjästä. Ammatiltani Tekstiilialan artesaani, mutta niitä töitä ei vielä äitiyden vuoksi ole päässy tekemään. Neulon ja virkkaan kaikenlaista minkä kotitöiltä kerkeän ja suurin unelma ois saaha kangaspuut kotiin! ^^ no sitä odotellessa neulotaa lapasia!

Tervetuloa kaikki lapastelemaan tänäkin vuonna! ^^

LeenaK apuemoilee

Heipähei, kaikki kanssaneulojat! Olen LeenaK ja toimin Lapaskuussa 2011 apuemona yhdessä Maamen kanssa.

Asustelen perheeni kanssa Orivedellä vanhassa omakotitalossa, johon kutakuinkin mahtuu lisäkseni mies ja neljä tytärtä (1-9 v.). Eläintenpuoluetta pitää pystyssä tällä hetkellä kissarouva, mutta pihapiirissämme on asustellut myös kanoja, lampaita ja koiria. Maalla on mukavaa! :)

Sukkasadon tavoitteeni kyllä jäi pahan kerran täyttämättä tänä vuonna, joten nyt en uskalla lukumääriä ääneen lausua. Toivottavasti saan kuitenkin jotain valmista ainakin pukinkonttiin.

Oma blogini on nimeltään KatonKontti. Tervetuloa!

Tervetuloa lapastelemaan 2011!

Marraskuu on taas Lapaskuu. Ilmoittautumiset pääblogiin: Lapaskuu ja sen jälkeen lapastelijoiden esittelypostit tänne Tumpputupaan.
Tervetuloa!