Tunnisteista

Huomio rakkaat lapastelijat!
Muistakaahan merkitä postaukseenne tunnisteeksi 2012valmiit, kun esittelette valmiita lapasia ym.

lauantai 10. marraskuuta 2012

Mukana olen

Osallistun ainakin jo toista kertaa lapasten neulontaan. Muutamat lapaset olisi tarkoitus neuloa perusmallilla suoraan käyttöön:)!

Neulon jatkuvasti kaiken muun ohella kuudelle lapsenlapselleni oman perheeni lisäksi joten siinä saa ollakin ahkerana että kaikille syntyy jotain lämmintä päälle talvipakkasille.

Mukavia neulontahetkiä kanssaneulojilleni ja ihailen teidän tuotoksianne neulomusteni lomassa. Harmittaa vähän kun en voi arkisin neuloa kun on tuo siviilielämäkin hoidettava:)! Iltaisin on sitten sitäkin nautinnollisempaa käpertyä sohvan nurkkaan hetkeksi neulomaan.

KirsiJ:kin mukana

Kivaa lisää tempauksia!

Tarkoituksena olisi tehdä yhdet kissalapaset. Arvaa syyhyykö kädet päästä tekemään, koska keksin mallinkin jo itse.
Sitten vielä jotkin vaihtuvaväriset lapaset, kun semmoisista olen pitkään haaveillut.
Katsotaan monetko syntyy, kun lapastelu alkaa...

Blogini on tutusti Kirsin kutimet. Guuglettamalla löytyy, jos ja kun kiinnostaa. :)

Mukana jälleen..

Hansu on mukana nyt toista kertaa. Olen aivan innoissani näistä tempauksista, ne innostavat neulonnan pariin entisestään.

Olen nyt ollut ehkä noin parin vuoden ajan melko innokas neuloja; ainakin tätä mieltä varmaan perhe on kun aina naureskelevat sille, että päivittäin istun puikot käsissä tikuttelemassa.
Alunperin neuloin vaan sukkia, mutta nyt onnistuu jo lapanen, pipo ja kaulurikin. Isommat työt on vielä toteuttamatta.

Tavoitteita en tähän lapaskuuhun aseta, reissussakin tulee oltua tuona aikana toista viikkoa. Mutta toki neule mukaan reissuunkin :)

perjantai 9. marraskuuta 2012

Villiviini mukana

Olisikohan tämä kolmas vuosi mukana? Vaikeat ja monimutkaiset lapasmallit kiertävät minut kaukaa, mutta tekemisen iloa saan jo ihan perustumppujenkin kutomisesta.

Olen eläkemuori Uudeltamaalta. Harrastan käsitöitä, lukemista, kirjoittamista, blogin pitämistä, nukkekoteilua yms. Nukkekoti-blogi on täällä . Se on tällä hetkellä vähän ollut lepotilassa, mutta pääblogia päivitän aika ahkerasti täällä. Omakotitalossa asuu itseni lisäksi aviomies.

Oranssi mukana taas

Olen osallistunut tähän usein ennenkin, taas tulen kokeilemaan mitä syntyy. On kyllä vielä sukkaputki päällä, mutta lapsilla olisi lapasten tarvetta kovin. Minne lie lennelleet vanhat tumput ja pieniksi jääneitä (pesussa kutistuneita) on myös. Tavoitteena edes kaksi paria lapasia tai vaihtoehtoisesti vähintään yhdet sormikkaat.

Olen tamperelainen keski-ikäinen pakkoneuloosissa elävä rouva. Lapset on jo isoja: 19, 17 ja 12 v. Lähinnä käsitöitäni kirjaan blogiini, joskus kirjailen muutakin. Tervetuloa käymään sielläkin.

keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Lapaskuu alkaa sittenkin!

Taas lapastellaan! Marelo on lupautunut Lapaskuun emoksi 2012. Pysykää kuulolla :)!