Tunnisteista

Huomio rakkaat lapastelijat!
Muistakaahan merkitä postaukseenne tunnisteeksi 2012valmiit, kun esittelette valmiita lapasia ym.

torstai 30. lokakuuta 2008

Lapasia lapasia!

Hellurei! Olen Makepeace75, kolmekymppinen neuloja pääkaupunkiseudulta ja olen toista kertaa mukana lapastelemassa. :o) Pääasiassa neulomisvimmani kohdistuu sukkiin, mutta lapasiakin olen urani aikana tehnyt useamman parin, myös omasta päästä. Lapastelu onkin mukavaa, sillä olen ollut mukana tämänkin vuoden sukkasadossa ja on ihan mukavaa vaihtaa lajia välillä. Tosin muutama sukkapari pitäisi kyllä vielä tehdä..

En aio ottaa lapastelusta paineita; jokainen pari on plussaa. :o) Suunnitelmissa on kokeilla ainakin Kristelin suunnittelemia lapasia, joiden ohje ilmestyy muistaakseni Knotions-nettineulelehdessä marraskuun alkupuolella. Nimeä en tietenkään tähän hätään muista, mutta näissä lapasissa on kaunis medaljonkimainen palmikkokuvio käden päällä. (Kuvia löytyy jo nyt Ravelrystä.) Se kuuluisa Haaviston lapaskirjakin hyllystäni löytyy ja sielläkin olisi monta mieluista mallia, samoin virolaisissa Kirikindad-kirjasissa.. Eiköhän sopivaa neulottavaa siis löydy. ;o)

Lisää höpinöitäni sekä valmistuneita käsitöitä löytyy blogistani Makepeace - pistoja ristissä. Tosin tämähän on neulepolkkaajan kannalta hankalaa aikaa: pukinkonttiin valmistuu (ainakin toivottavasti) kaikenlaista, mutta kun niitä ei voi esitellä blogissa..

Lapastelemisiin!

Ei kommentteja: