Tunnisteista

Huomio rakkaat lapastelijat!
Muistakaahan merkitä postaukseenne tunnisteeksi 2012valmiit, kun esittelette valmiita lapasia ym.

keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Vielä yhdet


 Vielä yhdet ja sitten lasku, nimittäin yhteenlasku!

Myöhään iltapäivällä sain nämä Fingerless Fredrikat valmiiksi.  Ohjehan on TiiQ:n tekemä ja linkit siihen löytyvät mm. blogistani Lankapirtistä täältä.  Siellä on myös näiden kämmekkäiden materiaali- ym. tietoja.Ja yhteenlaskuna tämä kuvakollaasi tänne Tumpputupaan kiikuttamistani kädenlämmittimistä.

Kolmet kämmekkäät ja kahdeksan paria erilaisia ja erikokoisia lapasia.  Mukana myös kolmet kaksikertaiset lapaset eli ns. "tuplalapaset".   Siis tuotokseni yhteensä 11 paria, mikäsli en ole seonnut laskuissani.

Voi kai sanoa, että tavoitteesiini pääsin!  ;D  Muuta tavoitettahan minulla ei ollut, kuin tehdä itselle kämmekkäät ja muuten fiilisten mukaan.  Nämä viimeiset kämmekkäät jäävät itselleni.  Niitä ensimmäisiäkin suunnittelin itselle, mutta ne päätyivätkin tyttärelle.

Kiitos emoille, kun ahkeroitte meille tämän yhteisen Lapaskuun!  Kiitos myös kanssalapastelijoille!  On ollut taas innostava ja mukava kuukausi.  Monia kauniita lapasia olen saanut ihailla täällä.  Joitakin toisten esittelemiä malleja olen jo ehtinyt itsekin tekemään, mutta monet jäävät hautumaan ajatuksella, että vielä minä joskus nuo teen.


2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Voi kamala, miten hienot nuo uusimmat ja kaikki muutkin kyllä... Ja vielä noin paljon! :)

Laskin mukaan.

Unknown kirjoitti...

Ps. Laskinko oikein, että lapasia sittenkin olisi 12 kpl?