Tunnisteista

Huomio rakkaat lapastelijat!
Muistakaahan merkitä postaukseenne tunnisteeksi 2012valmiit, kun esittelette valmiita lapasia ym.

maanantai 3. marraskuuta 2008

Kolmen Makkaran Vauvalapaset

Aloitin Lapaskuun kunniaksi ensimmäiset lapaset heti lauantaina, tosin vasta illalla töllöä katsellessa. Sukkasadon jäljiltä varastossani makoili vielä keränloppu maasto-Nallea, sitä samaista, josta tein jo yhdet Koiranputkisukat sekä Junasukat. Junasukkia on tullut katseltua tässä viime aikoina sen verran, että malli vainoaa edelleen. Niinpä kehittelin omasta päästä yhteensopivan lapasmallin.


Olkaapa hyvä: Kolmen Makkaran Vauvalapaset. :D Vaivaiset 25 grammaa Nallea 2,5 millin bambu-Addeilla neulottuna. Nämä valmistuivat eilen. Pikkuinen pari on hyvin nopea tikutella.

Tämä oli vasta prototyyppi. Muuten olen tyytyväinen, mutta seuraavaan pariin syntyy yksi makkara lisää, luulen sen näyttävän jollakin tavalla mukavammalta. Kärkeen valitsin nauhakavennuksen. Hiukan hölmöiltähän nuo taas näyttävät ilman oikeaa sisältöä (aivan kuten Junasukatkin), mutta uskoisin niiden olevan yllättävän hyvät käytössä. Varsihan pitenee kun sen pukee päälle, aivan kuten sukissakin. Luulen, että nämä sopivat oikein hyvin esim. haalarin hihojen päälle, malli kun on tilava, mutta puristuu kuitenkin hyvin kasaan. Luulisi pysyvän menossa mukana. :o)

Peukkuja Makkaralapasissa ei ole, ne ovat pelkät lapiot. Pienen muksun lapaset eivät moisia ulokkeita kaipaa. Ensinnäkin sen kastemadon saaminen omaan erilliseen makuupussiinsa olisi jokseenkin tuskaa ja toisekseen se ei pysyisi siellä kahta sekuntia kauempaa. Pikkuisethan pitävät kätensä aika pitkälti nyrkissä. Turhaa tavaraa siis.

Nämäkin saavat mennä äiteen kautta hyväntekeväisyyteen. Eivätköhän nuo johonkin SPR:n keräykseen tai arvontaan kelpaa. Laittakoot vaikka ulkomaille, jos eivät kehtaa kotomaan kamaralla katsella. ;D

3 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Kivat tumput, noita pitää tehdä! :)

Makepeace75 kirjoitti...

Kiitos Matleena. :o) Seuraavatkin samanlaiset ovat jo puikoilla. Saa vain nähdä miten niiden käy: teen taas jämälangasta ja pahoin pelkään, että se loppuu kesken. Neljäs makkara taitaa ainakin jäädä pois. No, jos lanka loppuu, puretaan ja tehdään jostain muusta. :o)

Päiväkorento kirjoitti...

Hiih ihanat tumput, tajusin juuri että mulla on samanlaiset puikoilla :D