Tunnisteista

Huomio rakkaat lapastelijat!
Muistakaahan merkitä postaukseenne tunnisteeksi 2012valmiit, kun esittelette valmiita lapasia ym.

torstai 3. marraskuuta 2011

Ensimmäiset laskennat

Kuten tarkkasilmäiset varmasti jo huomasivatkin, on tuonne reunaan
<---------------------------------- ilmestynyt lista, josta jokainen voi tarkistaa, montako lapasparia on itse saanut aikaan. Tietysti muidenkin saldot ovat näkyvillä, mutta tarkoitus ei liene veren maku suussa kilpailla siitä, kuka on nopein ja aikaansaavin. Yhteissaldo näkyy listan lopussa myös.

Kun lapasenne on laskettu kirjanpitoon, ilmestyy kommentti siihen viestiin, jossa olette esitelleet valmiit lapaset. Tällainen juokseva laskenta perustuu emojen epäsäännöllisiin tietokoneaikoihin, jolloin viikottainen laskenta voisi koitua ongelmalliseksi. Toivottavasti systeemi passaa kaikille osapuolille.

Jotta valmiit lapaset varmasti lasketaan mukaan, muistakaa tunnisteet. Jokaisessa blogimerkinnässä täytyy olla siis tunniste 2011nimimerkki ja valmiista lapasista kertovissa myös 2011valmiit. Muistakaa vuosiluku myös oman nimimerkkinne edessä, koska tuonne sivupalkkiin aktivoidaan vain ne tunnisteet, joissa on tuo vuosiluku mukana. Omista lapasista kertovaan blogimerkintääni siis laittaisin tunnisteet: 2011LeenaK ja 2011valmiit.

Koskapa täällä apuemolassa ainakin kärsitään imetyksen hapattamista aivoista (siis imetyshän on loppunut jo kauan sitten, mutta aivojen palautumisessa on jotain vinossa), saattaa laskuvirheitä ja unohduksia välillä tulla muiden kämmien ohessa. Siispä rohkeasti vain avautumaan, kun huomaatte jonkin epäkohdan.

Näillä eteenpäin. Josko pian saisi ensimmäiset lapaset puikoille... ;)

2 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Ainakin minusta on kivaa, kun näkee tuosta sivusta, monetko lapaset olen tehnyt. :) Voihan joku tietenkin olla niin kilpailuhenkineen, että kilpailee tässäkin, mutta sallittakoon sekin. Tuleepahan enemmän lapasia Lapaskuuhun! ;DD

Anonyymi kirjoitti...

Hei

Jätin kyllä ilmoittautuessa oman blogini osoitteen. Puuttuu kuitenkin tuosta omat blogit listasta. Voitko lisätä?

http://www.kardemummantalo.blogspot.com/
Kardemumma