Tunnisteista

Huomio rakkaat lapastelijat!
Muistakaahan merkitä postaukseenne tunnisteeksi 2012valmiit, kun esittelette valmiita lapasia ym.

maanantai 31. lokakuuta 2011

Ankkuli esittäytyy

Täällä Ankkuli, varhaiskeski-ikäinen näpertelijä läntiseltä Uudeltamaalta. Asun pienessä mökissä miehen, kahden lapsen ja koiran kanssa - pihalta ja ulkorakennuksista löytyy sitten vielä lisää eläimiä kuten kanoja ja kaneja ;). Lisätietoja voi yrittää onkia blogistani, joskin olen juuri tyhjentänyt sieltä monen vuoden jutut saadakseni lisää tilaa kuville. Ai niin, Ravelrysta minut löytää nimellä mufankoppeli, koska Ankkuli oli jo varattu kun sinne rekisteröidyin.

Osallistun nyt ensi kertaa tämänkaltaiseen tempaukseen. Monesti olen kuikuillut kaikenlaisia sukkasatoja ja lankahamstereita, mutta nyt pääsin vihdoinkin tuumasta toimeen. Aion saada aikaan ainakin parit kädenlämmittimet, itsekkäästi itselleni! Valmistautuminenkin on suoritettu asiaan kuuluvasti: kävin pääkaupungissa ostamassa lisää lankaa. "Sulla on selvästi joku huovutusprojekti menossa", kommentoi myyjä ostoksiani - saa nähdä tuleeko huovutettua, mutta paksua villalankaa ja hahtuvaa on nyt varastossa.

1 kommentti:

LeenaK kirjoitti...

Kiva, kun nyt osui ajoitus kohdalleen ja pääsit mukaan. Täytyypä käydä kurkkimassa, onko teillä saman näköisiä kanasia kuin meillä... ;)