Tunnisteista

Huomio rakkaat lapastelijat!
Muistakaahan merkitä postaukseenne tunnisteeksi 2012valmiit, kun esittelette valmiita lapasia ym.

sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Heippa kaikille


Tervehdys kaikille lapastelijoille ja muillekin lukijoille!  Olen Matleena ja blogini Lankapirtti löytyy täältä.  Olet tervetullut Lankapirttiini! 

Olen ollut Lapaskuussa mukana jo vuonna 2008, nyt siis on neljäs kerta.  Kuten yleensäkään, niin en nytkään aseta itselleni mitään tavoitteita Lapaskuun suhteen.  Sen verran olen ajatellut asiaa, että itselle haluaisin uudet kämmekkäät ja muutamat lapaset varmaan valmistuvat. Tapanihan on tehdä käsitöitä ihan fiiliksen mukaan, kun olen päässyt jo siihen onnelliseen elämänvaiheeseen, että saan itse laatia aikatauluni. Olen siis jo eläkeellä.


Katselin tuossa viime vuotisia Lapaskuun postauksiani.  Niistä haluan esitellä yhden kuvan. Itse lapasissa ei ole mitään ihmeempää, mutta tuo lumi lapasten rekvisiittana havahdutti minut.  Kuva on otettu 7.11.2010, siis noin viikkoa myöhäisempänä ajankohtan kuin tämä päivä.  Tänään on vieläkin niin lämmintä, että on vaikeauskoa, että viikon päästä olisi lumi maassa. Mutta joka vuosihan se lumentulo yllättää meidät!  ;D

Mutta oli lunta tai ei, niin lapasia ja muita kädenlämmittimiä tarvitaan talvessamme ja niitä päästään pian urakoimaan.1 kommentti:

LeenaK kirjoitti...

Tervetuloa mukaan, Matleena! Itsekin havahduin tänään, että parina viime vuonna ensilumi on satanut lokakuun puolivälin tienoilla. Eipä ole tänä vuonna näkynyt likelläkään...