Tunnisteista

Huomio rakkaat lapastelijat!
Muistakaahan merkitä postaukseenne tunnisteeksi 2012valmiit, kun esittelette valmiita lapasia ym.

tiistai 8. marraskuuta 2011

Ensimmäiset

Äsken valmistuivat syksyn neljännet ja Tumpputuvan ensimmäiset Aili-lapaseni. Tämä on tosi hyvä ja helppo malli, johon ihastuin jo viime vuoden Lapaskuun aikoihin.

Lanka on tummanharmaata, lähes mustaa 7veikkaa ja raidat Nallea Kesäkukkaa (ellen väärin muista, mutta kelta-kirjavaa nallukkaa joka tapauksessa). Tuossa sivussa oleva blogini osoite on väärä eli se ei vie minnekään. Jos nyt jotakuta sattuu kiinnostamaan, niin Villiviinin blogiin pääsee tästä.5 kommenttia:

Tuitun Tupsut kirjoitti...

Kauniit lapaset, ja kivan värise. Tuo malli on minusta niin mukavan näköinen, että olen yrittänyt muistella kuinka se neulotaan.

LeenaK kirjoitti...

Ailit vaan ON niin nätit! :) Korjasin blogin osoitteen aamupäivällä, joten nyt pitäisi päästä sivupalkin linkistäkin oikeaan paikkaan. ;)

Helmis kirjoitti...

Tosi kauniit Ailit!
Kuten LeenaK kertoi, blogin osoite on nyt oikaistu. Yritin itse vaihtaa sitä monena päivänä, mutta jostain syystä se ei vain onnistunut. Onneksi sain ihanan emoapulaisen hätiin, nyt pitäisi listan muutenkin olla taas paremmin ajan tasalla!

Villiviini kirjoitti...

Kiitos teille LeenaK ja Helmis! Teille ja Tuitun Tupsulle myös kiitokset kehuista. Ailin ohje löytyy muistaakseni Lapaskuusta ja ainakin netti-Ullasta.

LeenaK kirjoitti...

Nyt on Ailit mukana laskuissa. :)